Romantic FM MENIU
Pierce Brosnan ajunge la "Eurovision"
Noutati

Pierce Brosnan ajunge la "Eurovision"

12 August
Alături de Rachel McAdams și Will Ferrell, Pierce Brosnan va juca într-o comedie despre cel mai mare concurs de muzică din lume, potrivit Netflix, care-l va și realiza. 
 
Filmul va prezenta povestea lui Lars Erickssong şi Sigrit Ericksdottir, doi aspiranţi muzicieni din Islanda, interpretaţi de Will Ferrel şi Rachel McAdams, care vor avea posibilitatea de a reprezenta ţara la acest concurs şi de a-şi îndeplini visul.
 
Pierce Brosnan va interpreta rolul lui Erick Erickssong, tatăl lui Lars.
 
Producţia a început deja să se filmeze în Marea Britanie şi Islanda. Regia îi aparține lui  David Dobkin, iar scenariul este semnat de Will Ferrell și Andrew Steele. De menționat este faptul că Ferrell este un admirator al acestui concurs muzical, numărându-se chiar printre spectatori, la ediția 2018 de la Lisabona. (Foto: www.maxim.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate