Romantic FM MENIU
Penélope Cruz & Javier Bardem inaugurează Festivalul de Film de pe Croazetă
Noutati

Penélope Cruz & Javier Bardem inaugurează Festivalul de Film de pe Croazetă

16 Aprilie
Filmul "Todos lo saben", în care joacă doi actori importanți ai celei de-a șaptea arte, Javier Bardem şi Penélope Cruz, va inaugura competiţia oficială a celebrului festival, la 8 mai 2018, relatează EFE.

 
"Todos lo saben" este un film turnat în Spania cu două vedete importante ale momentului, deşi nu sunt americane, şi care au alături o altă vedetă argentiniană de talie internaţională, Ricardo Darín, în cadrul celei de-a 71-a ediţie a festivalului, care se va desfăşura în perioada 8 - 19 mai.
 
"Limba spaniolă, prezenţa Spaniei sau a cinematografiei latine este o tradiţie împământenită în istoria noastră. Sunt foarte mândru că avem o deschidere cu actori şi tehnicieni care vin de asemenea din Spania", spune Thierry Frémaux, delegatul general al Festivalului de la Cannes.
 
"Todos lo saben" aspiră la premiul Palme d' Or, alături de alte filme, precum "Blackkklansman", "Under the silver lake", ale regizorilor americani Spike Lee şi, respectiv, David Robert Mitchell, alături de "Le livre d'image", al regizorului francez Jean-Luc Godard. (Sursa: Agerpres; Foto: www.24online.info)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate