Romantic FM MENIU
PE GUSTUL ROMANILOR
Noutati

PE GUSTUL ROMANILOR

19 Noiembrie
Angelina Jolie, Will Smith si Adam Sandler sunt celebritatile internationale cele mai apreciate de romani, potrivit unui test online de evaluare a notorietatii realizat de GfK Romania.
    Actorii si cantaretii sunt celebritatile domina topul iar acest fapt arata interesul crescut al tinerilor romani pentru filme si muzica.
    Potrivit cercetarii, Angelina Jolie se bucura de cel mai mare succes in randul publicului din Romania, fiind una dintre cele mai cunoscute vedete, aproape 80% dintre respondenti o plac si oamenii nu s-au plictisit sa auda stiri despre ea. De asemenea, in topul starurilor cele mai apreciate de publicul roman se mai afla Will Smith, Adam Sandler, Nicolas Cage sau Brad Pitt.
    Lista celebritatilor evaluate in cadrul studiului a inclus 25 de nume din domenii diferite precum film, muzica, televiziune sau sport. Cele mai cunoscute vedete straine in Romania s-au dovedit a fi Brad Pitt, Madonna, Angelina Jolie, Britney Spears, Tom Cruise sau David Beckham, de cea mai putina atentie din partea publicului beneficiind Tiger Woods, Jay-Z, Bruce Springsteen, Sean (Diddy) Combs, David Letterman si George Lucas.
    
60% dintre respondenti afla informatii despre celebritati din surse online si doar 40% din presa scrisa. Principalele surse de informare sunt tabloidele, indiferent ca este vorba de pagina online sau print. In ceea ce priveste sursele online, motoarele de cautare (Google si Yahoo) reprezinta o interfata foarte utila pentru utilizatorii de Internet atunci cand cauta informatii. Paginile web despre filme, cinematografe sau ghiduri TV sunt pe locul trei ca surse de informare.
    Studiul a fost realizat de GfK in luna septembrie, pe propriul panel de respondenti online www.askGfK.ro, numarul participantilor la sondaj fiind de 800, esantion reprezentativ pentru populatia urbana utilizatoare de Internet, cu varsta cuprinsa intre 18 si 44 ani. GfK Romania, fondata in 1992, este parte integranta a Grupului GfK. Grupul GfK are azi mai mult de 150 de sucursale in 100 de tari de pe cinci continente. foto: sodahead.com
    

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate