Romantic FM MENIU
Paula Seling: "Steaua răsare" (Video)
Noutati

Paula Seling: "Steaua răsare" (Video)

19 Decembrie
Potrivit Paulei Seling, piesa ”este un duet cu ea însăși”.

 
"Ideea piesei ”Steaua răsare” a pornit de la dorința mea de a face un duet cu o foarte mare soprană româncă pe care o admir si o iubesc, însă, din păcate, Domnia sa nu a putut să-și modifice programul încărcat de sărbători pentru a înregistra, chiar dacă i-a plăcut piesa foarte mult.
Așa că a trebuit să fac duet cu mine însămi pentru a lansa piesa anul acesta. Piesa este extrem de complexă și este prima mea lucrare concepută special pentru voce, cor și orchestră, piese la care am scris în proporție de 90% partitura pentru fiecare instrument și pentru fiecare voce. Am dorit mult să aplic în acest cântec ce am învățat în cei patru ani de compoziție la conservator și pot să recunosc cu mâna pe inimă că în urmă cu cinci ani nu aș fi înțeles cum se scrie o asemenea piesă.
Clipul a fost filmat în Teatrul Municipal din Focșani, mulțumiri speciale K1 Project , Radu Fornea și echipei sale, pentru toată contribuția in realizarea videoclipului", spune artista. (Foto: www.libertatea.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate