ankara escort bayanlar
Paul McCartney & Ringo Starr vor reînregistra o piesă compusă de John Lennon | Romantic FM
Romantic FM MENIU
Paul McCartney & Ringo Starr vor reînregistra o piesă compusă de John Lennon
Noutati

Paul McCartney & Ringo Starr vor reînregistra o piesă compusă de John Lennon

17 Septembrie
Foștii membrii ai renumitei trupe The Beatles, Paul McCartney și Ringo Starr, îl vor omagia pe regretatul lor coleg John Lennon, prin reînregistraea unuia dintre cântecele compuse de acesta, "Grow Old with Me", scrie ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.
 
Cei doi, care vor cânta și se vor acompania la chitarã, vor fi însoțiți de Joe Walsh, chitaristul trupei The Eagles. 
 
Potrivit casei de discuri Consequence of Sound, piesa va fi inclusã pe viitorul album al legendarului toboșar al trupei, Ringo Starr, ce se va intitula "What's My Name".
 
Cântecul a fost compus de John Lennon în anul 1980, dar nu a fost lansat pânã în 1984, când a apãrut albumul postum Milk and Honey''.
 
 
Realizarea acestei piese dintr-o nouã perspectivã nu este însă o idee nouã.
 
În anii '90, cei doi împreună cu George Harrison și-au propus sã o includã în noua compilație "The Beatles Anthology", dar au renunțat în cele din urmă la idee. (Foto: variety.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate