Romantic FM MENIU
Paul McCartney este în fruntea topului Billboard, după aproape 40 de ani
Noutati

Paul McCartney este în fruntea topului Billboard, după aproape 40 de ani

18 Septembrie
Fostul membru al grupului The Beatles a ajuns pe prima poziție în clasamentul vânzărilor de albume în SUA, Billboard, cu cel mai recent album solo, "Egypt Station". 
 
"Egypt Station" este primul album solo al celebrului artist care debutează pe primul loc în topul Billboard 200 în ultimii 36 de ani, potrivit AFP.
 
La 76 de ani, Paul McCartney a lansat cel de-al șaptesprezecelea album solo care conţine 16 piese lăudate atât de critica de specialitate, cât şi de admiratori.
 
Este pentru prima dată de la "Tug of War", în 1982, când unul dintre albumele muzicianului preia conducerea clasamentului.
 
De la lansarea din 7 septembrie, echivalentul a 153.000 de exemplare ale "Egypt Station" s-au vândut în SUA, potrivit institutului Nielsen Music.
 
În schimb, Paul McCartney nu a ajuns să aibe același succes și în țara sa, prima poziţie în topul britanic al vânzărilor de albume revenindu-i lui Eminem şi discului său "Kamikaze". (Sursa: Mediafax.ro, Agerpres.ro; foto: vulture.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate