Romantic FM MENIU
"Până aici!" - Robert Redford îşi anunţă retragerea din actorie
Noutati

"Până aici!" - Robert Redford îşi anunţă retragerea din actorie

7 August
Celebrul actor american Robert Redford a anunţat că apariţia sa în pelicula "The Old Man & the Gun" va fi ultimul rol din carieră, scrie presa din SUA.
 
"Niciodată să nu spui «niciodată», dar am cam ajuns la concluzia că asta este tot pentru mine în ceea ce priveşte actoria şi că voi merge spre pensionare după asta, pentru asta fac de când aveam 21 de ani", a declarat starul pentru The New York Post.
 
"M-am gândit, «Ei bine, până aici!». Şi de ce să nu ieşi din scenă cu ceva vesel şi optimist?!", a mai spus actorul, potrivit Entertainment Weekly.
 
Filmul "The Old Man & the Gun" va fi lansat pe marile ecrane anul acesta, pe 28 septembrie.
 
Robert Redford a mai vorbit în trecut despre planurile sale de retragere. În 2016, el povestea că actoria l-a obosit: "Sunt o persoană neliniştită, aşa că este greu pentru mine să aştept să fac dublă după dublă". (Sursa: Mediafax.ro; foto: www.usmagazine.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate