Romantic FM MENIU
Nume mari din industria muzicală, incluse în "Rock and Roll Hall of Fame". Află aici care sunt!
Noutati

Nume mari din industria muzicală, incluse în "Rock and Roll Hall of Fame". Află aici care sunt!

1 Aprilie
Janet Jackson şi renumitele trupe britanice Radiohead, The Cure, Roxy Music, The Zombie şi Deff Lepard au intrat împreună, în 'Rock and Roll Hall of Fame', binecunoscutul panteon al muzicii rock, transmite AFP.
 
Celebra solistă Stevie Nicks a devenit prima femeie artist ce a fost consacrată de două ori în Hall of Fame, după ce a pătruns pentru prima în calitate de membră a trupei Fleetwood Mac.
 
Introducerea lui Janet Jackson demonstrează voinţa organizatorilor Hall of Fame de a nu se limita strict la muzica rock. Deja mai mulţi rapperi, artişti folk, reggae, soul şi R&B au fost incluşi în ultimii ani.

 
În panteonul muzicii pop-rock sunt primiţi numai artiştii care au lansat primul lor album în urmă cu cel puţin 25 de ani. Lista laureaţilor din acest an a fost dezvăluită în decembrie. (Sursa: Agerpres.ro; foto: www.factmag.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate