Romantic FM MENIU
Norah Jones: "Wintertime" (Audio)
Noutati

Norah Jones: "Wintertime" (Audio)

26 Noiembrie
Uşor melancolică, aşa cum ne-a obişnuit de multă vreme, artista ne propune acorduri de blues şi country, în piesa de sezon înregistrată recent, ”Wintertime”.

 
Noul single face parte dintr-o serie de melodii pe care celebra solistã Norah Jones a lansat-o de-a lungul acestui an, separat de cel mai recent material discografic al său, ”Day Breaks”, apãrut în 2016. 
 
Piesa este compusã împreunã cu Jeff Tweedy, solistul şi chitaristul trupei Wilco, alãturi de care Jones a colaborat şi pentru ”A Song With No Name”.

 
Artista a vorbit recent într-un interviu pentru Entertainment Weekly despre faptul cã preferã sa lanseze câte o piesã pe rând, alegându-şi muzicienii alãturi de care îşi doreşte sã înregistreze. 
 
Albumul ei de debut, ”Come Away with Me”, a fost lansat în anul 2002 şi a fost certificat cu diamant înregistrând vânzari record de aproape 30 de milioane de copii.


Într-un clasament realizat de publicaþia Billboard, Norah Jones a fost declarată ”cea mai înzestrată artistă de jazz a decadei 2000 - 2009”. (Sursa, foto: www.rollingstone.co)

 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate