Romantic FM MENIU
 Morcheeba: "It´s summer time" (Video)
Noutati

Morcheeba: "It´s summer time" (Video)

8 August
Piesa "It's summer time" este inclusă pe noul material discografic al trupei britanice, intitulat "Blaze Away", ce apare după o pauză de cinci ani, timp în care Skye Edwards și Ross Godfrey au activat ca duo, Skey & Ross. 

 
Sound-ul noului single al trupei Morcheeba este influențat de mai multe genuri muzicale, Ross Godfrey explicând că nu și-a impus niciun fel de restricție.
 
"Am readus multe dintre influențele timpurii, de pe primele piese Morcheeba - de la blues-ul anilor '50, rock-ul psihedelic al anilor '60, reggae-ul anilor '70, la electro-ul anilor '80 și hip hop-ul anilor '90. Orice s-a potrivit, am inclus în sound", a declarat Ross Godfrey pentru publicația The Telegraph.
 
Albumul "Blaze Away" a fost lansat pe 1 iunie 2018 și conține zece piese noi, primul extras fiind single-ul "Never Undo". (Foto: www.popmatters.com)
 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate