Romantic FM MENIU
 Michael Douglas are stea pe bulevardul celebrităţilor
Noutati

Michael Douglas are stea pe bulevardul celebrităţilor

7 Noiembrie
Actorul american Michael Douglas a primit recent o stea alături de cea a tatălui său, Kirk Douglas, pe Walk of Fame, Los Angeles, scrie Reuters.
 
Michael Douglas, în vârstă de 74 de ani, a fost însoţit la eveniment de tatăl său, în vârstă de 101 ani, de soţia sa, actriţa Catherine Zeta-Jones, precum şi de Jane Fonda, colega sa din filmul "The China Syndrome".
 
"Am fost suficient de norocos să fac parte atât din Hollywoodul clasic, cât şi din noul Hollywood", a spus actorul la eveniment. El a adăugat că este onorat să fie unul dintre cei peste 2.600 de bărbaţi şi femei de pe Walk of Fame: "Sunt oameni care îşi iubesc meseria şi cărora le place să amuze oameni din lumea întreagă". (Foto: eu.usatoday.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate