Romantic FM MENIU
 Mariah Carey: "With You" (Video)
Noutati

Mariah Carey: "With You" (Video)

12 Octombrie
”With You” se numește acest single al divei pop americane, o baladă soul ce va fi inclusă pe noul său material discografic.


”With You” este, totodată, primul single oficial de pe viitorul ei album, piesa anterioară, ”GTFO”, fiind doar un teaser pentru ce va urma.
 
“Lucrez la noul meu album de ceva timp. Am muncit cu dragoste la el și sunt foarte entuziasmată”, a declarat Mariah Carey într-un interviu acordat revistei "People". 
 
”Admiratoii vor să mă audă exprimându-mi emoțiile și vorbindu-le din suflet și cântându-le din inimă. O parte a albumului este mai distractivă și mai accesibilă, iar anumite piese sunt mai profunde în ce privește versurile... ”, a mai spus solista care nu a precizat încă data lansării noului disc. (Sursa: billboard.com ; foto: www.bravotv.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate