Romantic FM MENIU
MADONNA E STRANGATOARE
Noutati

MADONNA E STRANGATOARE

17 Noiembrie

Celebra cantareata americana a colectat o suma impresionanta in timpul unei campanii de strangere de fonduri defasurate saptamana trecuta, in Brazilia.

11,2 milioane de dolari este suma stransa de Madonna pentru fundatia ei caritabila, "Foundation Raising Malawi", potrivit Mediafax. Suma reprezinta dublul celei pe care primaria orasului Rio de Janeiro intentioneaza sa o aloce culturii, in urmatorul an.

In timpul evenimentului, desfasurat in mare discretie, artista s-a intalnit cu guvernatorul statului Rio si cu primarul orasului Rio de Janeiro, prezentandu - le acestora cateva proiecte pe care ea ar vrea sa le implementeze in aceasta tara.

Fundatia artistei, infiintata in 2006, sustine proiecte umanitare in favoarea copiilor din Malawi, statul african de unde ea a adoptat 2 copii si care este un stat foarte afectat de saracie. foto: go4celebrity.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate