Romantic FM MENIU
Madonna anunță întâlnirea cu o misterioasă "Madame X"
Noutati

Madonna anunță întâlnirea cu o misterioasă "Madame X"

16 Aprilie
Vedeta le-a oferit admiratorilor un teaser cu privire la noul său album, a cărui dată de lansare nu a fost făcută cunoscută, deocamdată, informează Agerpres.ro.
 
Un material video postat pe contul de Instagram al artistei o prezintă în postura unei misterioase "Madame X", cu multiple înfăţişări. Madonna dezvăluie că această figură misterioasă va fi un agent secret, care îşi va schimba în mod constant identitatea.

 
Ea a scris pe rețelele de socializare: "Madame X este un agent secret, călătorind prin lume/ Schimbând identităţi/ Luptând pentru libertate/ Aducând lumină în locuri întunecate/ Este instructor de cha cha/ Profesoară/ Şef de stat/ Menajeră/ Călăreţ/ Prizonier/ Studentă/ Călugăriţă/ Cântăreaţă de cabaret/ Sfântă/ Prostituată".
 
Ar fi acesta cel de-al 14-lea material discografic din cariera celebrei cântărețe americane. (Foto: pitchfork.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate