Romantic FM MENIU
Madonna a lansat un nou single: "I Rise" (Audio)
Noutati

Madonna a lansat un nou single: "I Rise" (Audio)

6 Mai
"I Rise" reprezintă cel de-al doilea single ce va fi inclus pe noul material discografic al celebrei artiste pop, "Madame X".
 
Despre noua piesă, Madonna a declarat: "Am compus "I Rise" ca o modalitate de a oferi o voce celor marginalizaţi, care au simţit că nu au şansa de a îşi spune părerea. Acest an marchează aniversarea a 50 de ani de Pride şi sper că melodia îi încurajează pe toţi să fie cine sunt cu adevărat, să spună ce simt şi să se iubească pe sine."

 
"Madame X" vine la patru ani de la cel mai recent album al Madonnei și va fi lansat pe 14 iunie 2019, iar primul single extras de pe acest nou material discografic a fost "Medellin", o piesă realizată în colaborare cu Maluma. Iat-o: (Sursa, foto: www.advocate.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate