Romantic FM MENIU
Leonard Cohen revine în atenția fanilor cu un album postum
Noutati

Leonard Cohen revine în atenția fanilor cu un album postum

25 Octombrie
Au trecut 3 ani de când îndrăgitul Leonard Cohen ne-a părăsit, dar muzica lui merge mai departe. Un album postum ce poartă semnătura marelui artist va ieși la lumina zilei pe 22 noiembrie. Materialul se numește „Thanks For The Dance” și conține 9 piese inedite, înregistrate de legendarul artist cu puțin înainte să plece dintre noi.

Realizarea albumului a fost posibilă datorită fiului său, Adam Cohen, care a mers în casa tatălui său pentru a recupera schițele muzicale ale pieselor, rămase de la precedentul album, „You Want It Darker”.

Piesa care deschide albumul se numește „The Goal” și are parte de un clip video.„Happens To The Heart” este primul single oficial extras de pe albumul „Thanks For The Dance”, iar videoclipul melodiei prezintă simbolic procesul de eliberare din capcanele ego-ului și ale faimei. Tema videoclipului nu este întâmplătoare, având în vedere că artistul s-a dedicat la un moment dat vieții spirituale.Printre artiștii care au colaborat la realizarea acestui album se numără Damien Rice, Leslie Feist și Richard Reed Parry.

O parte dintre piese au fost puse în vânzare în format online și sunt disponibile pentru achiziționare aici: https://smarturl.it/ThanksForTheDance

Foto: https://consequenceofsound.net/

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate