Romantic FM MENIU
Lady Gaga lansează Joanne
Noutati

Lady Gaga lansează Joanne

24 Octombrie
Lady Gaga se întoarce cu cel de-al cincilea material discografic, "Joanne", anunță Universal Music Romania. 
 
Albumul include single-urile "Perfect Illusion" și "Million Reasons", dar și cea mai recentă piesă, "A-Yo". 
 
Albumul, co-produs alături de Mark Ronson, cel responsabil și pentru succesul lui Amy Winehouse, oferă fanilor și o colaborare cu Florence Welch, de la Florence + The Machine, pentru piesa "Hey Girl".
 
Despre "Joanne", Gaga a declarat că fiecare piesă este autobiografică. "Perfect Illusion", primul single de pe noul material reflectă perfect “cum te simți atunci când vrei să fii un om obișnuit și, în același timp, un super-star. Îmi este foarte dificil să relaționez cu oameni pe care nu îi cunosc pentru că adesea au senzația că au iîn fața lor doar o imagine ce a devenit proprietatea întregii lumi, așa că eu am devenit un fel de iluzie perfectă a ceea ce așteaptă ei de la Lady Gaga”.

 
Artista a scris "Joanne" pentru familia și prietenii săi: “Pe albumul acesta, aș spune că sunt fata tatălui meu, fata mamei mele, sora sorei mele, nepoata celor două bunici ale mele, dar și prietena prietenilor mei. Pe acest album mi-am închis ochii și mi-am imaginat pentru cine aș vrea să îl scriu. M-am gândit la asta, i-am spus mereu lui Mark, atunci când eram în studio, că întotdeuna îmi apărea imaginea unei fete. M-a întrebat cine este, cum arată și i-am povestit că era o fată cu părul negru, fără nicun fel de machiaj, purta bijuterii ce păreau că aparțin familiei, un inel de logodnă al bunicii sale. Avea un copil într-o mână și un pahar de Pinot Grigio în cealaltă, un tricou simplu și o pereche de blugi. Ceilalți doi copii ai săi alergau pe lângă ea, nu avea soț sau iubit, și apărea la concertul meu, stătea într-un colț, în depărtare. Și, cumva, simt că ea știe cum mă simt și ce trăiesc, iar eu, la rândul meu, înțeleg tot ce i se întâmplă. După ce am povestit asta, am început să plâng și mi-am dat seama că acea femeie sunt eu. Nu am încă trei copii, nici paharul de vin în mână, dar simt că dacă nu aș fi cine sunt azi, poate că asta aș fi devenit”.
 
Joanne include 11 piese (14, în variantă deluxe) și a fost denumit așa ca un omagiu adus mătușii artistei, care optează de această dată pentru cântece pop cu influențe country, ce reușesc să scoată în evidență vocea extraordinară a acesteia.
 
Albumul este disponibil în format digital accesând link-ul: https://UMR.lnk.to/LadyGaga_JoanneNe
 
Albumul este disponibil în format fizic pe: http://www.getmusic.ro/produse/CD/p20605-Lady-Gaga-Joanne-Local-Edition.html  (foto: Celebuzz.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate