Romantic FM MENIU
Lady Gaga debutează pe marele ecran alături de Bradley Cooper
Noutati

Lady Gaga debutează pe marele ecran alături de Bradley Cooper

11 Septembrie
"Este un vis împlinit și o mare onoare să fac parte din acest incredibil film. Talentul lui Bradley Cooper ca regizor, actor și muzician este copleșitor. De abia aștept ca oamenii să vadă această autentică, epică și frumoasă poveste de iubire. Se numește „A Star Is Born” și sunt extaziată să vi-i prezint pe Jack și Ally", a transmis Lady Gaga admiratorilor ei, pe o rețea de socializare, la ănceputul acestei veri.
 
"A Star Is Born" va avea premiera în cinematografe pe 5 octombrie 2018. 

 
Renumita artistă Lady Gaga este implicată și în crearea coloanei sonore a acestui film, și a compus piese originale alături de Bradley Cooper și Mark Ronson. Totodată, ea insistă ca toate melodiile din film să fie interpretate live, inclusiv cele cântate de Bradley Cooper, informează Reuters, citată de Agerpres.
 
"Se cântă live, nici nu s-a pus problema altfel", a spus Cooper, regizorul filmului şi cel care interpretează, de asemenea, unul dintre rolurile principale.
 
Pelicula spune povestea muzicianului de country Jackson Maine, interpretat de Cooper, care se îndrăgosteşte de o tânără cântăreaţă, Ally, jucată de Lady Gaga. În timp ce Jackson se luptă cu dependenţa de substanţe şi cu probleme de sănătate, Ally se lansează în cariera de cântăreaţă.
 
"Pregătirea a fost cel mai greu lucru", a spus vedeta. "Să încep să cânt şi să îmi dau seama că nu sunt în stare; să încep să cânt la pian şi chitară şi să îmi dau seama că nu sunt în stare".
 
Fragmentele de concert din film au fost filmate pe scenele unora dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, printre care Coachella din California şi Glastonbury în Marea Britanie.
 
"A Star is Born" este cel de-al treilea remake al filmului original din 1937. În 1954, rolul principal a fost interpretat de Judy Garland, iar în 1976, de artista Barbra Streisand. (Foto: billboard.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate