Romantic FM MENIU
Lady Gaga & Bradley Cooper: "I´ll Never Love Again (A Star Is Born)" (Video)
Noutati

Lady Gaga & Bradley Cooper: "I´ll Never Love Again (A Star Is Born)" (Video)

1 Noiembrie

Povestea emoţionantă de dragoste din noua producţie cinematografică "A Star Is Born" continuă cu piesa ”I'll Never Love Again”, inclusă pe coloana sonoră a acestuia, alături de ”Shallow” și ”Look What I Found”, lansate anterior.

 
Pelicula "A Star Is Born", în care Lady Gaga joacă rolul principal, prezintă clasica poveste a unei artiste aflate la început de carieră, a cărei evoluție, pe plan profesional dar și personal, este influențată de un muzician cu experiență. 
 
Bradley Cooper joacă rolul partenerului lui Gaga, un rocker veteran pe nume Jackson Maine. Acesta nu este doar actor în film, ci și regizor și scenarist.
 
”Este un vis împlinit și o mare onoare să fac parte din acest incredibil film. Talentul lui Bradley Cooper ca regizor, actor și muzician este copleșitor. De abia aștept ca oamenii să vadă această autentică, epică și frumoasă poveste de iubire. Se numește “A Star Is Born” și sunt extaziată să vi-i prezint pe Jack și Ally”, a transmis Lady Gaga admiratorilor săi.
 
Pentru aceste film, Lady Gaga a compus piese originale alături de Bradley Cooper și Mark Ronson. (Foto: www.billboard.com)


 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate