Romantic FM MENIU
La final de vară, Indila ne propune: "Parle à ta tête"
Noutati

La final de vară, Indila ne propune: "Parle à ta tête"

3 Septembrie


Indila, cântăreaţa de origine franceză care cucerit clasamentele cu hit-ul „Derniere Danse”, a lansat "Parle à ta tête", primul single extras de pe următorul său album.
 
"Parle à ta tête" este o piesă de o profunzime copleșitoare, care combină o paletă vastă de sunete, a căror armonie reușește să contureze perfect mesajul piesei, comprimat chiar de către Indila prin afirmația: „A fi este a visa”. „Parle à ta tête” vorbește despre infinitatea timpului universal și despre înțelegerea faptului că viața noastră pe pământ este limitată.  
 
Prin acest single, Indila ne introduce direct în centrul propriei ei lumi, care ni se va releva treptat, prin mult-așteptata lansare a următorului său album.
 
La nivel internațional, Indila este considerată un fenomen muzical. După colaborări cu rapperi cunoscuți din Franţa, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila s-a remarcat odată cu lansarea single-ului „Derniere Danse", ce a ocupat prima poziție în topul celor mai difuzate piese din multe țări, inclusiv de la noi. 
 
Ascensiunea fulminantă a frumoasei brunete s-a petrecut într-un timp record după ce a lansat „Mini World”, albumul său de debut, material ce a primit 10 discuri de platină în România. (Foto: www.rfm.fr; sursa: universalmusic)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate