Romantic FM MENIU
La 70 de ani, Bruce Springsteen se consideră un muzician norocos
Noutati

La 70 de ani, Bruce Springsteen se consideră un muzician norocos

21 Octombrie
La o lună după ce a împlinit vârsta de 70 de ani, renumitul artist american consideră că deține în portofoliu unele dintre cele mai importante realizări profesionale marcate în ultimii cinci ani de carieră, relatează Press Association.
 
Artistul a declarat într-un interviu acordat BBC Radio 6 Music că a fost "norocos" să descopere un al doilea val, după vârsta de 60 de ani. "La 70, apreciezi vitalitatea vieţii tale creative. Cred că am avut cinci ani în care am făcut unele dintre cele mai bune lucruri pe care le-am realizat vreodată. Ultimii cinci ani, cartea, piesa, filmul, albumul acesta, totul este foarte încântător", a spus muzicianul.

"Oamenii care sunt unde mă aflu eu acum îşi pierd farmecul, îşi pierd interesul, nu poţi şti când vei mai scrie bine din nou. E un mister, dar eu continui să rămân foarte curios în legătură cu lumea, cu propriul meu talent şi unde pot ajunge, aşa că acest lucru te ţine în viaţă şi menţine destul de puternic focul creativ interior, aşa că sunt norocos", a mărturisit muzicianul.
 
"The Boss" a participat de asemenea la regizarea unui film care însoţeşte cel mai recent album al său, "Western Stars", peliculă prezentată în premieră la Festivalul Internaţional de la Toronto din acest an.
 
În ultimii ani, cântăreţul a reuşit să ajungă pe prima poziție în topurile din Statele Unite cu albumul "High Hopes", a avut reprezentații pe Broadway într-o serie de concerte solo şi a lansat cartea autobiografică, "Born To Run". (Sursa: Agerpres.ro; foto: www.independent.co.uk)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate