Romantic FM MENIU
 Katy Perry este cea mai bine plătită cântăreaţă în 2018
Noutati

Katy Perry este cea mai bine plătită cântăreaţă în 2018

21 Noiembrie
Artista a obţinut câştiguri de 83 de milioane de dolari şi s-a situat pe primul loc în topul realizat de publicaţia Forbes. Suma a fost câştigată mai ales din cele 80 de concerte incluse în turneul mondial "Witness", dar şi ca jurat al emisiunii "American Idol", scrie Mediafax.ro.
 
Pe poziţia a doua în clasament se află Taylor Swift, cu venituri de 80 de milioane de dolari, mai ales datorită vânzărilor generate de albumul "Reputation".
 
Topul 5 este completat de Beyonce (60 de milioane de dolari), Pink (52 de milioane de dolari) şi Lady Gaga (50 de milioane de dolari).
 
Pe următoarele poziţii se află Jennifer Lopez, cu 47 de milioane de dolari, Rihanna, cu 37,5 milioane de dolari, Helene Fischer, cu 32 de milioane de dolari, Celine Dion, cu 31 de milioane de dolari şi Britney Spears, cu 30 de milioane de dolari.
 
Jurnaliştii publicaţiei Forbes au alcătuit clasamenul celor mai bine plătite cântăreţe de anul acesta pe baza veniturilor obţinute de acestea în perioada 1 iunie 2017 - 1 iunie 2018, din vânzări de albume, turnee, servicii de streaming şi contracte de publicitate. (Foto: thatgrapejuice.net)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate