Romantic FM MENIU
Juanes & Alessia Cara: "Querer Mejor"
Noutati

Juanes & Alessia Cara: "Querer Mejor"

5 Iunie
Este vorba despre încă o piesă de dragoste lansată în colaborare cu artista canadiană Alessia Cara intitulată ”Querer Mejor”. Melodia vine acompaniată de un videoclip filmat în Madrid.


Odată cu această piesă, tânăra artistă a înregistrat și o premieră - a cântat prentru prima dată în limba spaniolă. "Querer Mejor" va fi inclusă pe cel de-al optulea material discografic al artistului, ce va fi lansat în cursul acestui an.
 
În urmă cu doi ani, Juanes a lansat "Mis Planes Son Amarte", un album vizual ce prezintă povestea unui astronaut care călătorește în timp căutând adevărata iubire. 
 
Pentru acest disc, artistul columbian a câștigat un premiu Latin Grammy la categoria Best Pop/Rock Album. (Foto: caracol.com.co)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate