Romantic FM MENIU
Jessie Ware & Ed Sheeran - "Sam" (Video)
Noutati

Jessie Ware & Ed Sheeran - "Sam" (Video)

4 Iulie
Cantautoarea britanică Jessie Ware a lansat un nou single, interpretat acustic alături de Ed Sheeran, care o acompaniază atât la chitară, cât și vocal.
 
”Am început să compun această piesă în Los Angeles, când eram însărcinată în 3 luni și am terminat-o în însoritul Suffolk, cu o lună înainte să o aduc pe lume pe fiica mea. Eram speriată, entuziasmată și complet nesigură în legătură cu statutul de mamă. Au trecut 2 ani de atunci și totul este ok. (Cred !?) Sunt mândră de această piesă și mă bucur că am înregistrat-o cu prieteni care mi-au urmărit călătoria de la început până la sfârșit. Oricum, încă lucrez la asta pe măsură ce înaintez ! Mulțumesc Ed și Benny Blanco”, a transmis Jessie Ware într-un mesaj publicat pe o rețea de socializare.
 
Single-ul ”Sam” este inclus pe cel de-al treilea album de studio al artistei, ”Glasshouse”, ce va fi lansat pe 20 octombrie 2018. 
 
Noul material discografic a fost realizat în colaborare cu artiști, prieteni buni ai solistei, Benny Blanco și Ed Sheeran, precum și cu nume noi, precum Julia Michaels, Francis and The Lights și Cashmere Cat. (Foto: www.billboard.com)
 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate