Romantic FM MENIU
Jane Fonda va primi un trofeu onorific Lumière
Noutati

Jane Fonda va primi un trofeu onorific Lumière

12 Iunie
Renumita actriță americană va fi distinsă cu un premiu onorific, la Festivalul Lumière 2018 ce va avea loc la Lyon, anunță EFE.
 
După Catherine Deneuve în 2016, Clint Eastwood (2009), Quentin Tarantino (2013), Pedro Almodóvar (2014) sau Wong Kar-wai (2017), a venit rândul nu mai puțin celebrei Jane Fonda să primească această distincție.
 
Premiul îi va fi înmânat actriței la 19 octombrie 2018, în cadrul festivalului Lumière ce se va desfăşura în perioada 13 - 21 octombrie şi va include proiecţii, expoziţii şi întâlniri cu profesionişti din domeniu.
 
Jane Fonda "a strălucit pe firmamentul de la Hollywood fără să renunţe vreodată la convingerile sale", a declarat preşedintele juriului condus de Thierry Frémaux, care este totodată şi delegat general al Festivalului de la Cannes.
 
Actriţa, în vârstă de 80 de ani, a mărturisit că este o mare onoare pentru ea să primească trofeul. (Sursa: Agerpres; Foto: www.breitbart.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate