Romantic FM MENIU
Jack Savoretti: "What More Can I Do?" (VIDEO)
Noutati

Jack Savoretti: "What More Can I Do?" (VIDEO)

18 Martie
 
 
Este vorba despre un nou single, "... piesa pe care am vrut mereu să o compun. În trecut, mi-am deschis mereu sufletul atunci când a venit vorba de versuri, dar acum este pentru prima oară când am avut aceeași abordare și în privința liniei melodice”, după cum a declarat însuși solistull britanic cu origini italiene.
 
Într-un interviu acordat postului de radio BBC, Savoretti povestește despre ideea legată de noul material discografic, intitulat "Singing to Strangers" și lansat în urmă cu doar trei zile: 
 
"Am avut o idee nebunească cu acest album. Nu am vrut să-l fac așa cum le-am făcut pe celelalte, am vrut să fac ceva diferit. Și m-a obsedat o idee ciudată de a-l face în Roma.
 
Tatăl meu a fost actor în Italia, în anii '60 - '70, a fost în filmul original ”Zorro”, și am crescut uitându-mă la aceste filme vechi, cu soundtrack-uri incredibile. Mă refer la Ennio Morricone, Nino Rota. Și am fost inspirat mereu de genul acesta de muzică. Așa că în loc să încerc să o imit într-un studio din Londra, mi-am luat toată echipa și trupa, ne-am urcat într-un avion și am plecat în Roma pentru 10 zile și asta e ce s-a întâmplat", a mai spus Jack Savoretti.
 
Și acest nou cântec, ”What More Can I Do”, a fost înregistrat la Roma, în studioul celebrului compozitor italian Ennio Morricone. (Foto: YouTube.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate