Romantic FM MENIU
 Jack Savoretti: "Love Is On The Line" (Video)
Noutati

Jack Savoretti: "Love Is On The Line" (Video)

8 Mai
 Jack Savoretti ne demonstrează încă o dată că poate fi un romantic adevărat. Noul videoclip pentru piesa ”Love Is On The Line” a fost filmat în Roma și înregistrat tot acolo, în studioul renumitului compozitor italian Ennio Morricone.

 
”Am avut o idee nebunească cu acest album. Nu am vrut să-l fac așa cum le-am făcut pe celelalte, am vrut să fac ceva diferit. Și m-a obsedat o idee ciudată de a-l face în Roma. E un studio foarte frumos acolo, care i-a aparținut lui Ennio Morricone", a spus Jack Savoretti într-un interviu acordat la BBC.
 
”Singing to Strangers” a fost lansat pe 15 martie 2019 și a debutat pe prima poziție în clasamentul britanic al albumelor. 
 
Materialul discografic include și duetul solistului cu Kylie Minogue, ”Music's Too Sad Without You”. (Sursa: www.musictory.com; foto: www.13thfloor.co.nz)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate