Romantic FM MENIU
Jack Savoretti: "Christmas Morning" (Audio)
Noutati

Jack Savoretti: "Christmas Morning" (Audio)

14 Noiembrie
Artistul britanic a lansat recent o piesă de sezon. Inspirat de atmosfera sărbătorilor de iarnă, îndrăgitul solist cu origini italiene ne propune "Christmas Morning", un single inclus pe o ediție specială a albumului "Singing to Strangers".

 
El a mărturisit că noul statut de tată l-a inspirat să compună această piesă.
 
"Aceasta este prima piesă despre Crăciun pe care am compus-o. Cred că atunci când devii tată, Crăciunul devine cu totul altceva. Aceasta este o piesă pe care am compus-o, se numește "Christmas Morning" și o puteți asculta de astăzi. Știu că e puțin cam devreme pentru a intra în spiritul sărbătorilor de iarnă, dar Crăciunul se apropie. Luminițele se aprind peste tot în oraș și sper ca piesa asta să vă ajute să intrați în starea de sărbători", a spus Jack Savoretti într-un mesaj video publicat pe pagina sa de Facebook.
 
Ediția specială a albumului "Singing to Strangers" va fi lansată luna viitoare, pe 6 decembrie 2019 și va conține trei piese noi.
 
Albumul original Singing to Strangers" a apărut în luna martie și a debutat pe prima poziție în clasamentul albumelor din Marea Britanie. (Foto: www2.theticketfactory.com; sursa: essentiallypop.com)


ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate