Romantic FM MENIU
Horia Brenciu & Feli: "Prizonier" (Video)
Noutati

Horia Brenciu & Feli: "Prizonier" (Video)

7 Octombrie
Horia Brenciu şi Feli au lansat o piesă romantică, intitulată "Prizonier". Cei doi colaborează pentru prima dată in cadrul unui proiect muzical şi afirmă că piesa este despre iubire şi singurătate. 


Horia Brenciu a declarat: "Îmi aduc aminte bine de Feli, concurenta de la «Vocea României», de acum câţiva ani... Sincer, aş fi vrut să fie în echipa mea. Poate traseul ei în concurs ar fi fost mai lung... :-) Dar cum destinul mă răsfaţă, Feli mi-a acceptat invitaţia de a colabora pentru «Prizonier». Cântecul a ieşit într-o dimineaţă, de nicăieri, urmând să ni se potrivească mănuşă.
 
Feli s-a conectat rapid la starea din momentul acela şi la final, am zâmbit amândoi pentru că ştiam că am pus suflet în piesa asta. Nimănui nu-i place să fie «Prizonier», în sensul unei îndelungate singurătăţi. Cu toţii ne dorim să vină cineva «să facă minuni» cu inima noastră. Sper că asta să se întâmple şi cu ascultătorii acestei piese", a mai spus Brenciu.
 
Feli a spus şi ea despre colaborarea în premieră cu Horia Brenciu:
 
"«Prizonier» este o piesă pe care am îndrăgit-o de la prima ascultare şi mi-am dorit tare să cânt acest refren dulce şi frumos pe care deşi nu eu l-am compus, îl simt şi îl trăiesc frumos atunci când îl cânt. Mulţumim echipei de producţie şi songwriting!❤"
 
Videoclipul piesei este regizat de Bogdan Daragiu, iar muzica este compusă de către Vlad Popescu, Ana Maria Stancu şi Horia Brenciu. Textul este scris de Vlad Popescu, Horia Brenciu, Ana Maria Stancu şi Mihnea Crăciunescu. (Foto: www.alistmagazine.ro)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate