Romantic FM MENIU
Halle Berry debutează ca regizoare cu un film despre arte marţiale
Noutati

Halle Berry debutează ca regizoare cu un film despre arte marţiale

13 Septembrie
Actriţa americană debutează în calitate de regizoare cu pelicula "Bruised", despre o luptătoare Mixed Martial Arts (MMA), a anunţat portalul Deadline.com.
 
Actriţa se află în plină producţie a celei de-a treia pelicule din seria "John Wick", în care joacă alături de Keanu Reeves, continuând astfel colaborarea cu producătorul seriei "John Wick", Basil Iwanyk.
 
Ea a declarat că va păstra genul de acţiune pentru filmul cu care-şi va face debutul în calitate de regizoare.
 
Halle Berry va şi juca în povestea unei luptătoare MMA, Jackie "Justice", care trăieşte dezamăgirea eşecului în singurul domeniu în care era bună: artele marţiale. Personajul ei se trezeşte că trebuie să înveţe să îl crească pe Manny, fiul pe care îl părăsise cu câţiva ani înainte şi care reapare în viaţa ei la vârsta de 6 ani. Lupta ei se transformă dintr-o confruntare în cuşcă într-o străduinţă de a deveni mama pe care o merită cel mic.
 
Producţia este programată să înceapă în luna martie 2019. 
 
Halle Berry este prima şi, până acum, singura artistă de culoare care a câştigat Oscarul pentru cea mai bună actriţă într-un rol principal. A debutat ca actriţă în 1991, cu un rol în "Jungle Fever", de Spike Lee, şi a fost în anii 2000 actriţa cel mai bine plătită, după apariţii în seria "X-Men" şi în pelicula "Die Another Day" din franciza "James Bond". (Sursa: Mediafax.ro; foto: shaidysworld.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate