Romantic FM MENIU
Gwen Stefani & Blake Shelton - "You Make It Feel Like Christmas" (Video)
Noutati

Gwen Stefani & Blake Shelton - "You Make It Feel Like Christmas" (Video)

22 Noiembrie
În prag de sărbători, Gwen Stefani și artistul country Blake Shelton ne aduc un videoclip hazliu pentru o piesă de Crăciun, "You Make It Feel Like Christmas".

 
Piesa dă titlul albumului de Crăciun lansat de Gwen Stefani anul trecut, dar și pe versiunea deluxe, apărută anul acesta, pe 20 noiembrie.
 
”Atunci când faci un album cu piese de Crăciun, vrei să te asiguri că aduci ceva proaspăt - vrei ca discul să rămână asociat Crăciunului pentru totdeauna. Așa că l-am întrebat pe Blake cu cine să lucrez pe partea de compoziție și el mi-a spus: <<Ai colaborat vreodată cu un tip pe nume busbee?>>. Eu nu auzisem de el. Am ascultat apoi câteva dintre piesele pe care le-a scris, cum ar fi piesa ”Try” a lui Pink, și reacția mea a fost: <<El a scris asta? Trebuie să lucrez cu el>>. Cam în 10 minute am devenit cei mai buni prieteni. Știi cum e când întâlnești pe cineva care are același vibe ca tine? Cred că am scris două piese împreună în jumătate de oră. A fost ușor și foarte distractiv”, a declarat Gwen Stefani într-un interviu pentru Billboard. (Foto: www.rollingstone.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate