Romantic FM MENIU
GERARD BUTLER, CEL MAI BUN
Noutati

GERARD BUTLER, CEL MAI BUN

21 Noiembrie

Actorul scotian Gerard Butler a fost desemnat cel mai bun actor britanic de la Hollywood, informeaza Female First, citata de Mediafax. Gerard James Butler s-a nascut in Glasgow, Marea Britanie, in 1969.

Printre filmele in care a  jucat se numara "Lara Croft: Tomb Raider", "Fantoma de la Opera", "PS: I love you" si "Rocknrolla". Gerard James Butler s-a nascut in Glasgow, Marea Britanie, in 1969.

Butler i-a devansat pe alti colegi de breasla celebri, printre care Christian Bale (locul al doilea) si actorul dublu premiat cu Oscar, Daniel Day Lewis (locul al treilea).
 

Locul al patrulea in top este ocupat de o doamna, Kate Winslet. Ea a fost una dintre cele doua femei incluse in clasament, cealalta fiind Emily Blunt, care a ocupat locul al zecelea.

James McAvoy se afla pe locul al cincilea, iar starul francizei "Twilight", Robert Pattinson, s-a clasat pe locul al saptelea in top. Locurile opt si noua au revenit actorilor Jason Statham, respectiv Ewan McGregor.

Topul a fost realizat in urma unui sondaj la care au participat circa 1.000 de cinefili abonati ai serviciului de inchiriere de DVD-uri LoveFilm. foto: mpinteractiv.ro

 

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate