Romantic FM MENIU
Gala premiilor Cesar 2019 va fi dedicată marelui artist Charles Aznavour
Noutati

Gala premiilor Cesar 2019 va fi dedicată marelui artist Charles Aznavour

8 Octombrie
"Charles Aznavour a fost un artist absolut! Cântăreţ, autor, compozitor de cântece şi de muzică de filme... A fost şi un extraordinar actor care a scris scenarii sau dialoguri... Parcursul său în cinematografie a fost admirabil', subliniază într-un comunicat Alain Terzian, preşedintele Academiei care decernează premiile Cesar.
 
"Cea de-a 44-a ceremonie a premiilor Cesar îi va aduce un omagiu vibrant", se arată într-un comunicat al Academia Franceză de Artă şi Tehnică Cinematografică.
 
Premiile Cesar sunt recompensele anuale ale cinematografiei franceze.
 
Nume de legendă al cântecului francez, Charles Aznavour a fost şi actor. El a jucat în peste 60 de filme şi a lucrat cu regizori de prestigiu precum François Truffaut, Claude Chabrol, Claude Lelouch, Volker Schlöndorff sau Atom Egoyan.

Sursa: Agerpres.ro
Foto: www.thelocal.fr
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate