Romantic FM MENIU
Freddie Mercury, într-un nou videoclip
Noutati

Freddie Mercury, într-un nou videoclip

20 Iunie
Casa de Discuri Virgin EMI a lansat o versiune inedită a unui cântec semnat de Freddie Mercury. Melodia se numește „Time Waits For No One” și a fost înregistrată de liderul trupei Queen în 1986 pentru albumul-concept „Time”. Înregistrarea, care cuprinde vocea inconfundabilă a starului acompaniată la pian, vine cu o notă dramatică, diferită de versiunea inclusă pe album.

Producătorul  Dave Clark, care i-a fost și prieten apropiat lui Freddi e Mercury, a lucrat timp de doi ani la remasterizarea  acestei versiuni.  Pentru ca această realizare să fie posibilă, Clark a separat vocea lui Freddie Mercury de notele de pian și l-a invitat pianistul original, Mike Moran, să reintrepreteze această linie melodică. Pentru videoclip, producătorul a folosit filmări nepublicate, păstrate la Rank Laboratories din Pinewood.

Vă invităm să urmăriți videoclipul și să ne spuneți dacă v-a plăcut!

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate