Romantic FM MENIU
Filmul "Bohemian Rhapsody" are încasări record
Noutati

Filmul "Bohemian Rhapsody" are încasări record

5 Noiembrie


Drama biografică "Bohemian Rhapsody"a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, anunţă site+urile news.ro şi stiripesurse.ro.
 
Pelicula, regizată de Dexter Fletcher şi Bryan Singer, a avut încasări de 50 de milioane de dolari şi 141 de milioane de dolari la nivel global în primul weekend de la lansare.
 
Filmul spune povestea anilor de început ai trupei britanice The Queen şi îi are în distribuţie pe Rami Malek (Freddie Mercury), Ben Hardy (Roger Taylor), Joseph Mazzello (John Deacon) şi Gwilym Lee (Brian May).
 
"The Nutcracker and the Four Realms", cu Keira Knightley, Morgan Freeman şi Helen Mirren în rolurile principale, a debutat pe locul doi în clasament, cu încasări de 20 de milioane de dolari.

 
Comedia "Nobody's Fool", avându-i în rolurile principale pe Tiffany Haddish, Tika Sumpter şi Whoopi Goldberg, reprezintă un alt debut în top, clasându+se pe poziţia a treia cu încasări de 14,2 milioane de dolari în primul weekend de lansare. (Foto: www.pghcitypaper.com)


 
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate