Romantic FM MENIU
Fetele de la Spice Girls se reunesc pentru un nou turneu, dar fără Victoria Beckham
Noutati

Fetele de la Spice Girls se reunesc pentru un nou turneu, dar fără Victoria Beckham

6 Noiembrie
Admiratorii au primit cu mult entuziasm vestea asta. Fetele vor pleca într-un turneu mondial ce va debuta pe 1 iunie, cu un concert pe stadionul Etihad din Manchester, Marea Britanie.
 
Anunţul a fost făcut prin intermediul unui videoclip filmat în secret, iar biletele pentru concerte, care vor fi organizate pe stadioane, vor fi puse în vânzare vineri, scrie Mediafax.ro.
 
Le vom revedea doar pe Melanie Brown, Emma Bunton, Geri Horner și Melanie Chisholm, Victoria Beckham refuzând oferta de a se întoarce.
 
Va fi pentru a doua oară când trupa merge în turneu fără una dintre membre.  Geri Horner a părăsit Spice Girls în mai 1998, înainte de primul turneu nord-american al grupului, pe care l-au încheiat fără ea.
 
Cele cinci membre ale grupului britanic s-au reunit pentru un turneu live în 2007-2008 şi pentru ceremonia din 2012 care a închis Jocurile Olimpice de la Londra precum şi cu ocazia lansării comediei muzicale "Viva Forever!".
 
Fiecare dintre membrele trupei se spune că a primit 10 milioane de lire sterline pentru promovarea noului album cu cele mai bune piese, precum şi pentru apariţii în emisiuni televizate.
 
Spice Girls este o formație de fete de muzică pop, de origine britanică, înființată în anul 1994 și formată din Geri Halliwell, Victoria Beckham, Melanie Brown, Emma Bunton și Melanie Chisholm. În anul 1996, grupul a semnat un contract cu Virgin Records, lansându-și primul single, intitulat Wannabe. Piesa a stat în clasamentele britanice pe locul întâi timp de șapte săptămâni și a ajutat trupa să se lanseze pe plan internațional.
 
Membrele formației au mers pe drumuri diferite în anul 2001 (deși o destrămare nu a fost niciodată anunțată oficial) pentru a-și începe o carieră pe cont propriu. (Sursa: a1.ro; foto: planetradio.co.uk)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate