Romantic FM MENIU
FERRELL, INVESTITIE PAGUBOASA
Noutati

FERRELL, INVESTITIE PAGUBOASA

20 Noiembrie

Actorul de comedie Will Ferrell a ocupat prima pozitie in topul celebritatilor platite exagerat la Hollywood, in raport cu veniturile aduse de filmele in care a jucat, potrivit unui clasament publicat de Forbes, anunta Reuters.

Despre o investitie destul de paguboasa este vorba si in privinta actorilor Ewan McGregor, Billy Bob Thornton, Ice Cube, Tom Cruise, Leonardo DiCaprio si Jim Carrey, care s-au clasat si ei intre primii zece actori platiti exagerat.

Will Ferrell a ocupat prima pozitie in urma esecului filmului sau "Land of the Lost", lansat in vara, costurile de productie fiind de 100 de milioane de dolari, iar incasarile de numai 65 de milioane de dolari pentru studioul producator.

Folosind o formula care calculeaza salariul estimat al actorilor pentru fiecare film, incluzand vanzarile de DVD - uri si drepturile de televizare, si prin raportarea la incasarile filmului, editorii Forbes.com au ajuns la concluzia ca pentru fiecare dolar platit lui Will Ferrell, filmul actorului a castigat doar 3,29 dolari.

Pentru alcatuirea clasamentului, expertii au analizat topul primelor 100 de staruri de la Hollywood care au detinut roluri principale in cel putin trei filme ce au beneficiat de o distributie larga, in ultimii cinci ani. foto: filmofilia.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate