Romantic FM MENIU
Există o nouă femeie în viața lui Brad Pitt?
Noutati

Există o nouă femeie în viața lui Brad Pitt?

10 Aprilie
Este vorba despre o celebră arhitectă din Statele Unite ale Americii, Neri Oxman, profesor universitar la renumitul Institut de Tehnologie din Massachusetts, scrie romanialibera.ro.
 
Apropiaţi ai cuplului spun că pe cei doi îi uneşte pasiunea pentru arhitectură, artă şi design şi că actorul o găseşte fascinantă pe arhitecta americano-israeliană, în vârstă de 42 de ani.
 
Se pare că deocamdată ar fi vorba totuşi doar despre o relaţie profesională, au spus aceleaşi surse.
 
Neri Oxman s-a născut în Haifa, Israel. Tatăl ei, american, şi mama, de origine israeliană, au fost arhitecţi cunoscuţi.
 
După ce şi-a încheiat serviciul militar obligatoriu în armata israeliană, Oxman a aplicat la o facultate de medicină. Însă, după doi ani de studiu la Universitatea Ebraică din Ierusalim, s-a transferat la Technion - Institutul Politehnic din Haifa, unde tatăl ei era profesor.
 
După studiile pe care le-a urmat în Ierusalim şi Londra, Oxman a emigrat în SUA, pentru a studia cu mentorul ei, teoreticianul în design William J. Mitchell, la MIT. 
 
Oxman a fost premiată de multe ori pentru lucrările sale de artă, iar în anul 2003 a creat cel mai cunoscut proiect al ei, „The Silk Pavilion”, o structură asemănătoare unui dom, pentru care a folosit robotică, dar şi 6.500 de viermi de mătase. 

 
Parte dintre lucările ei sunt expuse în muzee precum Muzeul de Artă Modernă din New York şi Muzeul de Ştiinţă din Boston.
 
Neri Oxman a fost căsătorită cu compozitorul argentinia  Osvaldo Golijov, deținător a două trofee Grammy. Cei doi s-au căsătorit în 2011. În 2017, ea a declarat pentru W Magazine că nu are copii. (Foto: www.concordia.net)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate