Romantic FM MENIU
EVA FILANTROAPA
Noutati

EVA FILANTROAPA

17 Noiembrie

Actrita Eva Longoria Parker a primit titlul de "Filantroapa anului 2009" din partea revistei The Hollywood Reporter (THR), potrivit site-ului oficial al publicatiei, citat de Mediafax. Numarul de luni al THR pune accentul pe actiunile caritabile desfasurate de actrita.

Eva Longoria a primit  premiul datorita implicarii ei totale in sprijinirea cauzelor umanitare si pentru angajamentul fata de cauza comunitatilor latino. Actrita este purtatoarea de cuvant a asociatiei "Padres Contra El Cancer" (Parinti impotriva Cancerului), o organizatie nonprofit care doreste sa amelioreze conditiile de viata ale copiilor latino bolnavi de cancer si ale familiilor lor.

Este membru al acestei organizatii din 2003 si de atunci a vizitat numerosi copii in spitale. In urma cu 3 ani, Longoria a infiintat in orasul ei, San Antonio, "Eva's Heroes", organizatie nonprofit, care asigura un program educational intensiv pentru copiii cu dizabilitati.

Actrita a fost, totodata, producator executiv, in colaborare cu asociatia Shine Global, al filmului "The Harvest", un documentar care prezinta conditiile mizere de trai a 500.000 de copii de fermieri din America, dintre care cei mai multi sunt de origine latino. Ea este totodata,  o cunoscuta activista pentru drepturile omului. foto: celebgossipz.com

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate