Romantic FM MENIU
Eva Cassidy & the London Symphony Orchestra: "Autumn Leaves" (Video)
Noutati

Eva Cassidy & the London Symphony Orchestra: "Autumn Leaves" (Video)

28 Noiembrie

Eva Cassidy este readusă în atenția admiratorilor prin această variantă nouă a piesei ”Autumn Leaves”, alături de London Symphony Orchestra.


Înregistrarea acestei versiuni a fost posibilă prin decuparea unei interpretări a Evei Cassidy din 1996, de la Blues Alley Jazz Club din Washington DC, și combinarea acesteia cu alt aranjament orchestral, realizat de compozitorul William Ross, câștigătorul a patru premii Emmy, și producătorul olandez Jochem van der Saag, câștigător al unui trofeu Grammy.


”Mi-e imposibil să găsesc cuvintele potrivite pentru a-mi exprima în mod adecvat gândurile și sentimentele mele față de Eva, una dintre cele mai unice, hipnotice și puternice cântărețe ale tuturor timpurilor", a explicat Ross. 
 
"Vocea ei rezonează prin întreaga mea ființă, nu înțeleg ce mi-a făcut, dar sunt uimit de ceea ce simt. Cei familiarizați cu muzica ei s-au schimbat pentru totdeauna. În această nouă înregistrare cu orchestră, o prezentăm pe Eva într-un context muzical diferit. Sperăm că admiratoii Evei... atât vechi cât și noi... vor aprecia acest mod de a auzi și că vor fi, încă o dată, sub vraja magică a artei sale transcendente", amai spus Ross.
 
Eva Cassidy a devenit un nume de referinţă pentru tânăra generație de soliste, influenţând artiste ce au cunoscut consacrarea pe scena muzicală în ultimii ani, printre admiratoarele regretatei artiste americane numărându-se Adele. (Foto: www.tunefind.com; sursa: www.broadwayworld.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate