Romantic FM MENIU
Eric Clapton a lansat primul său album de Crăciun din carieră
Noutati

Eric Clapton a lansat primul său album de Crăciun din carieră

28 Decembrie
Single-ul ”For Love On Christmas Day” este inclus pe primul material discografic dedicat sărbătorilor de iarnă sub semnătura marelui chitarist Eric Clapton.


”Happy Xmas” include paisprezece cântece de iarnă, unele foarte cunoscute, precum ”White Christmas”, “Silent Night” și ”Have Yourself A Merry Little Christmas”, altele mai puțin populare.
 
“Înainte ca acesta să devină un album de Crăciun, am avut intenția de a face un material clasic de studio, fără a avea un deadline. Lucram la ceva ce nu avea o formă reală. Colecționam pur și simplu piese cât să ne ajungă pentru un album. Și apoi a început să se transforme într-un material cu tematică de Crăciun.”
 
Discul include și o piesă în memoria DJ-ului Avicii, Clapton fiind un fan al acestuia. 
 
”Am vrut o piesă house. Am fost inspirat de Avicii. E mare păcat că a murit așa de tânăr. Asta mă face să fiu îngrijorat pentru tânăra generație de muzicieni. Vor fi ademeniți de diferite substanțe și stiluri de viață, fără a avea pe cineva să-i ghideze. M-am gândit că ar fi frumos să-i aduc un omagiu”, a mărturisit Eric Clapton, piesa la care se face referire fiind "Jingle Bells". (Sursa, foto: www.billboard.com)

ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate