Romantic FM MENIU
Emeli Sandé: „Sparrow” (Video)
Noutati

Emeli Sandé: „Sparrow” (Video)

3 Aprilie
Emeli Sandé a lansat un material video puternic, potrivit piesei „Sparrow”, filmat în New York, regizat de Sarah McColgan (H.E.R, Charli XCX, Miguel, Sean Paul) și editat de Ernie Gilber.
 
Videoclipul piesei „Sparrow” redă o frumoasă călătorie metaforică, ce exploatează teme precum puterea, mișcarea și libertatea. 

 
Elementele cheie din videoclip sunt încadrate de o perspectivă schematizată asupra metropolei, un decor elegant, ce le oferă prilejul lui Emeli și dansatorilor ei să transmită, prin coregrafie, motivul libertății și să comunice ideea solidarității între femei.
 
„A fost o reală plăcere să lucrez împreună cu Sarah McColgan și echipa ei. M-am îndrăgostit instant de ideea ei și mă simt mândră că am putut să o aducem la viață împreună. Fiecare femeie din videoclip are forța ei unică și un real sentiment de solidaritate, ce străbate ecranul. Mi-a plăcut mereu să filmez în New York. Locul acesta aduce cu sine o energie specială, care ne-a alimentat o zi întreagă, chiar și în zăpadă!”, declară Emeli.
 
Single-ul solistei este un îndemn, un imn al forței interioare, susținut de un ritm puternic și de un cor de gospel, care conferă măreție și profunzime mesajului piesei.
 
Cu peste 340 de milioane de vizualizări, 19 milioane de single-uri (inclusiv 3 single-uri #1 în UK) și mai mult de 6 milioane de albume vândute,  Emeli a dominat industria muzicală și a cucerit inimile tuturor. (Foto:  www.bbc.co.uk)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate