Romantic FM MENIU
Elvis Presley & Lisa Marie, duetul secolului, pe un nou album postum
Noutati

Elvis Presley & Lisa Marie, duetul secolului, pe un nou album postum

3 Iulie
Un album cu piese gospel interpretate de Elvis Presley, reorchestrate sub forma unor duete ale artistului cu mai mulţi soliști, inclusiv cu fiica lui, Lisa Marie Presley, va fi lansat pe 10 august 2018, anunţă Press Association.
 
Noul disc, intitulat "Where No One Stands Alone", doreşte să celebreze pasiunea "regelui rock'n'roll-ului" pentru muzica gospel şi include 14 piese originale înregistrate de el.
 
Fiecare piesă a fost reorchestrată pentru a conţine înregistrări instrumentale noi şi secţiuni cu vocile (backing vocals) unor artişti care au colaborat cu Elvis Presley, precum Darlene Love, Cissy Houston, The Imperials şi The Stamps.
 
Piesa ce dă titlul albumului este un duet original, devenit posibil graţie tehnologiei moderne, în care Lisa Marie cântă alături de tatăl ei.
 
"A fost o experienţă foarte puternică şi emoţionantă să cânt în duet cu tatăl meu. Versurile par că îmi vorbesc şi mi-au atins sufletul. Sunt convinsă că acele versuri i-au 'vorbit' şi tatălui meu într-o manieră asemănătoare", a declarat Lisa Marie Presley.
 
Cântăreaţă şi textieră, Lisa Marie este şi producător al acestui album de studio, alături de Joel Weinshanker şi Andy Childs.
 
"De când aveam doi ani, muzica gospel era totul pentru mine. A devenit o parte atât de importantă a vieţii mele, încât era la fel de naturală ca dansul. Era un mod de a evada de probleme mele şi modul meu de a mă elibera".
 
(Sursa: a1.ro; Foto: www.countryliving.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate