Romantic FM MENIU
Elton John îşi lansează anul acesta „prima şi unica” autobiografie
Noutati

Elton John îşi lansează anul acesta „prima şi unica” autobiografie

11 Martie
Artistul britanic Elton John îşi va lansa în luna octombrie a acestui an „prima şi unica” autobiografie, ce va spune adevărul despre viaţa lui.

Anunţul cu privire la volumul de memorii, al cărui titlu nu este încă dezvăluit, a fost făcut pe Twitter, anunță news.ro. „Viaţa mea a fost un adevărat rollercoaster şi acum sunt pregătit să vă spun povestea mea, în cuvintele mele”, a transmis Elton John. 
 
„Am o carte care urmează să apară, este prima mea autobiografie. Abia aştept să o citiţi, pentru că este adevărul şi multe cărţi scrise despre mine nu au fost tocmai fidele. Sunt nerăbdător să vedeţi ce am de spus despre viaţa mea”.
 
În prezent, celebrul artist întreprinde turneul mondial „Farewell Yellow Brick Road”, anunţat ca fiind ultimul.
 
Un film biografic, centrat pe anii de început ai carierei lui Elton John, va fi lansat pe 24 mai. „Rocketman” îi are în distribuţie pe Taron Egerton, Bryce Dallas Howard, Richard Madden şi Jamie Bell. (Foto: www.papercitymag.com)


ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate