Romantic FM MENIU
Ed Sheeran anunţă un nou album și lansează piesa "Cross Me"
Noutati

Ed Sheeran anunţă un nou album și lansează piesa "Cross Me"

27 Mai
Noul material disocgrafic se numește "No. 6 Collaborations Project" și va apărea pe 12 iulie 2019.
 
Piesa "Cross Me" este o colaborare cu Chance the Rapper şi PnB Rock și este realizată cu sintetizatoare asemănătoare cu cele folosite de Kendrick Lamar pentru coloana sonoră a filmului "Black Panther".


 
Primul single inclus pe noul album se numește "I Don't Care" și este un duet realizat în colaborare cu Justin Bieber, lansat cu aproximativ o săptămână în urmă. Piesa a cucerit între timp toate topurile şi a reușit să adune peste 100 de milioane de vizualizări pe YouTube.

 
Ed Sheeran explică de ce noul disc al său se intitulează "No. 6 Collaborations Project":
 
"Înainte să semnez cu o casă de discuri în 2011, am realizat un EP numit "No. 5 Collaborations Project". De atunci am tot dorit să creez încă un astfel de album, aşa că am început să lucrez la "No. 6" pe laptopul meu atunci când eram în turneu anul trecut. Sunt un mare admirator al tuturor artiştilor cu care am colaborat şi a fost foarte distractiv de înregistrat."
 
Cel mai recent material discografic al lui Ed Sheeran a fost "Divide", lansat în martie 2017. 
 
Ed Sheeran va cânta la Bucureşti pe 3 iulie 2019, pe scena de la Arenă Naţională. (Sursa: infomusic.ro; foto: www.hotnewhiphop.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate