Romantic FM MENIU
"Dolly´s Country", un documentar despre viața artistei dincolo de scenă
Noutati

"Dolly´s Country", un documentar despre viața artistei dincolo de scenă

22 August
Un nou documentar de lungmetraj despre Dolly Parton va dezvălui viaţa artistei dincolo de luminile scenei. Filmul, intitulat provizoriu "Dolly's Country", îşi propune să arate viaţa reală a cântăreţei americane dincolo de statutul de celebritate, scrie Agerpres.
 
Documentarul include înregistrări de la aniversarea a 50 de ani de la primul concert al artistei în cadrul Grand Ole Opry, din Nashville, precum şi filmarea originală a spectacolului, dar şi concertul susţinut la festivalul Glastonbury, în 2014.
 
Pelicula va cuprinde istorisiri despre solistă din partea cântăreţei Kylie Minogue, actriţelor Jane Fonda şi Lily Tomlin, producătorului Danny Nozell, cântăreţului Charley Pride, cantautorilor Mac Davis şi Chris Stapleton, printre alţii.
 
"Trebuie să fii curajos, trebuie să poţi să te distanţezi de tine, iar eu mereu am spus... că dorinţa mea de a face ceva a fost mai mare decât frica de acel lucru...", spune Parton în film despre viaţa şi cariera sa.
 
"Mi-am iubit viaţa şi a fost dificil, şi mi-am plătit datoriile şi mi-am însuşit nişte lecţii dure, dar nu aş fi procedat diferit", a mai spus artista.
 
"Dolly Parton este o legendă vie şi sunt încântat că ne-a acordat din timpul ei pentru a face acest film incredibil pentru BBC Two'', a declarat Jan Younghusband, directorul departamentului muzical în cadrul BBC.
 
Documentarul va fi difuzat pe BBC Two în cadrul unei serii mai ample de producţii dedicate muzicii country la diferite canale din reţeaua BBC. (Sursa: Agerpres.ro, foto: www.star2.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate