Romantic FM MENIU
Despre iubire și opinii asumate cu Taylor Swift, într-un nou album, "Lover"
Noutati

Despre iubire și opinii asumate cu Taylor Swift, într-un nou album, "Lover"

26 August
Celebra cântăreaţă americană Taylor Swift a lansat recent un nou material discografic, "Lover", ce conține optsprezece piese, multe dintre ele adevărate imnuri aduse iubirii, dar şi opiniilor asumate, informează AFP.

 
"Acest album reprezintă cu adevărat o celebrare a iubirii în toată complexitatea sa, confortul şi haosul ei", a declarat pe Twitter artista americană după lansarea LP-ului.
 
Fidelă tradiţiei, Taylor Swift a inclus în mai multe cântece o serie de reflecţii despre precedentele sale dezamăgiri sentimentale, însă vedeta pop a inclus pe noul disc şi multe piese care debordează de optimism, evocând relaţia ei actuală cu actorul englez Joe Alwyn, mai multe dintre noile single-uri făcând aluzii şi la o eventuală căsătorie a artistei.
 
"Lover" este în acelaşi timp primul album pentru care Taylor Swift păstrează drepturile asupra înregistrărilor sale, în virtutea unui nou contract semnat cu Universal Music Group/ Republic Records.
 
Proprietarul acelor înregistrări originale ("masters"), folosite pentru a produce viniluri, CD-uri şi copii digitale, decide în privinţa modului în care cântecele sunt reproduse sau comercializate. Aceste înregistrări mult râvnite reprezintă una dintre principalele surse de venituri ale soliștilor care deţin drepturile asupra lor.
 
Vedeta pop a evocat posibilitatea de a reînregistra albumele sale mai vechi lansate de casa de discuri Big Machine, de care s-a despărţit, pentru a prelua controlul asupra acelor înregistrări. (Foto: ZUTV.RO)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate