Romantic FM MENIU
 Danny de Vito a primit premiul Donostia pentru întreaga carieră
Noutati

Danny de Vito a primit premiul Donostia pentru întreaga carieră

24 Septembrie
Trofeul a fost acordat cu prilejul unei gale organizate în cadrul Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian, care se se desfăşoară în această localitate spaniolă între 21 şi 29 septembrie, anunță EFE.
 
Celebrul actor, regizor şi producător american a dedicat acest premiu fanilor săi şi tuturor celor care pun "ban pe ban" pentru a vedea filmele în sălile de cinema, aşa cum fac profesioniştii din întreaga lume.
 
El s-a declarat "extrem de emoţionat" pentru primirea acestei distincţii acordate de cea de-a 66-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la San Sebastian, unde a mărturisit că este prezent pentru prima oară, în timp ce pe ecran erau proiectate imagini din filmele sale, precum 'One Flew Over the Cuckoo's Nest' (Zbor deasupra unui cuib de cuci, 1975), care a marcat debutul său pe marele ecran.
 
Anterior, la conferinţa de presă, el şi-a amintit de prima sa vizită în Spania, când avea 22 ani împreună cu sora lui mai mare care studia chitară clasică, pentru a putea asista la un curs magistral al lui Andrés Segovia la Santiago de Compostela. Au petrecut mai multe zile la un hotel, total pustiu, mâncând fructe de mare şi întrebând unde erau turiştii. (Sursa: Agerpres.ro; foto: saudigazette.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate