Romantic FM MENIU
"Dancing Queen" a revenit în varianta inegalabilei Cher
Noutati

"Dancing Queen" a revenit în varianta inegalabilei Cher

9 Octombrie”Dancing Queen” este piesa ce dă titlul noului material disocgrafic al celebrei soliste americane, lansat pe 28 septembrie.

Albumul este cel de-al 26-lea din ncariera lui Cher, conține exclusiv coveruri după hituri ale trupei ABBA şi a fost înregistrat ca parte a implicării artistei în musical-ul ”Mamma Mia! Here We Go Again”, în care Cher interpretează rolul mamei Donnei, personajul jucat de Meryl Streep.
 
"A fost una dintre cele mai grozave aventuri ale vieții mele. Toată lumea s-a purtat atât de drăguț cu mine, m-au iubit", a povestit Cher într-un interviu pentru The Today Show.
 
"După ce am filmat ”Mamma Mia! Here We Go Again”, mi-am reamintit ce piese grozave și atemporale au compus (cei de la ABBA) și am început să mă gândesc - <<De ce să nu fac un album cu muzica lor?>>. Piesele au fost mai dificil de interpretat decât mi-am imaginat, dar sunt atât de înâcntată de rezultat. Sunt nerăbdătoare ca lumea să audă discul..."

Sursa: www.rollingstone.com
Foto: www.billboard.com
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate