ankara escort bayanlar
Clipul "Sweet Child O´ Mine", este primul din anii ´80 ce a depășit 1 miliard de vizualizări | Romantic FM
Romantic FM MENIU
Clipul "Sweet Child O´ Mine", este primul din anii ´80 ce a depășit 1 miliard de vizualizări
Noutati

Clipul "Sweet Child O´ Mine", este primul din anii ´80 ce a depășit 1 miliard de vizualizări

17 Octombrie
Celebra piesă a trupei americane Guns N' Roses, a devenit primul videoclip din perioada anilor '80 care a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe canalul muzical YouTube, scrie BBC.
 
Cântecul, lansat în 1987 şi inclusă pe albumul de debut al grupului californian, intitulat "Appetite for Destruction", a înregistrat, în medie, 590.000 de vizualizări zilnice în acest an.

Performanța face ca în prezent, trupa Guns N' Roses să ocupe prima poziție în clasamentul vizualizărilor de pe YouTube atât pentru anii '80, cât şi pentru anii '90.
 
O altă piesă a trupei, "November Rain", lansată în 1992, este singurul videoclip din anii '90 care a depăşit 1 miliard de vizualizări pe YouTube.
 
Trupa are peste 6,7 milioane de admiratori pe YouTube, iar "Appetite For Destruction" a rămas cel bine vândut album de debut din Statele Unite, până în prezent, înregistrând totodată peste 30 de milioane de copii pe plan mondial.
 
În topul celor mai vizionate videoclipuri muzicale de pe YouTube şi care provin din anii '80 se mai află: trupa A-ha - "Take On Me" (943 de milioane de vizualizări), Cyndi Lauper - "Girls Just Want To Have Fun" (786 milioane de vizualizări), The Police - "Every Breath You Take" (699 milioane de vizualizări), Michael Jackson - "Billie Jean" (694 milioane de vizualizări).
 
În vara acestui an, "Bohemian Rhapsody", un cântec legendar al trupei britanice Queen, lansat în anii '70, a devenit cel mai vechi videoclip muzical care a depăşit pragul de 1 miliard de vizualizări pe YouTube.
 
Single-ul "Gangnam Style" al rapperului Psy a fost primul videoclip care a realizat această performanţă, în 2012. Cântecul are în prezent peste 3,4 miliarde de vizualizări pe YouTube.
 
Recordul absolut în acest domeniu - cel mai vizionat videoclip de pe YouTube din toate timpurile - aparţine artistului Louis Fonsi, al cărui clip "Despacito" a adunat peste 6,4 miliarde de vizualizări. (Sursa: Agerpres, foto: www.discogs.com)
ÎNAPOISUS
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, GRUPUL MEDIA CAMINA (G.M.C) utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de Confidentialitate